Telepon Kami Dinten!

Ngeunaan HEYI

Dongguan Heyi Packing Industrial Co., Ltd diadegkeun dina taun 1999, ngagaduhan langkung ti 20000 méter pasagi aréa produksi modern sareng set pinuh pakakas. Kami mangrupikeun produsén profésional anu museurkeun kana desain, produksi, penjualan sareng jasa distribusi pikeun produk bungkusan anu ramah lingkungan. Kusabab ngadegna, kami geus adhering minuhan tungtutan konsumén salaku hidayah, ngalampirkeun pentingna hébat kana desain produk, panalungtikan sarta pamekaran karya.

"Di HEYI kami yakin dina nyadiakeun tingkat layanan nu ngaleuwihan ekspektasi!"

  • about he
business_tit_ico

produk urang ngarasakeun reputasi alus diantara konsumén urang.

Wilujeng sumping didatangan pabrik jeung parusahaan urang!