Telepon Kami Dinten!

Kantong panyalindungan lingkungan biodegradable pinuh

Katerangan pondok:

100% sakabeh kompos aci jagong

résin degradable

PLA + PBAT bahan panyalindungan lingkungan, bisa langsung degradasi composted, panyalindungan lingkungan jeung euweuh polusi.


Rincian produk

Tag produk

Parameter lengkep

Kantong biodegradable

barang: Kantong poop anjing pinuh biodegradable ramah lingkungan anjing leumpang kantong sampah PLA + PBAT kantong poop
Ukuran / Ketebalan: Ukuran: Ukuran Disesuaikeun
Kandel: Disesuaikeun
Custom dumasar kana sarat Anjeun.
Warna percetakan: Disaluyukeun nepi ka 12 warna
Paké ciri Thickened produk unggulan, ukuranana leutik, kapasitas badag, gampang pikeun mawa kaséhatan sarta panyalindungan lingkungan, merenah pikeun masang
Bahan: PLA+PBAT, aci jagong
Aplikasi: Utamana dipaké pikeun piaraan, meresihan piaraan dina kantong beberesih defecation outdoor.
Kontrol kualitas: Peralatan Canggih sareng Tim QC anu ngalaman bakal pariksa bahan, produk semi-réngsé sareng réngsé sacara ketat dina unggal léngkah sateuacan pengiriman.
Sertipikat: ISO9001: 2008, SGS, ROHS, Jangkauan, jsb
MOQ: 10000PCS
Sampel: 1. Free & nice sampel stock ditawarkeun
  2. sampel custom 7-12 poé gawé (Kirim ku Express)
  3. ngabalikeun duit Bagian / fee sampel Full sanggeus deposit narima

● tinta panyalindungan Lingkungan, percetakan jelas

Bau kantong bungkusan Degradable henteu pungent, warna seragam, pola jelas, tinta panyalindungan lingkungan, seungit, euweuh logam beurat.

● Desain titik putus, gampang cimata

Desain tipe putus titik, bisa jadi leuwih basajan ngagunakeun, hiji cimata, merenah tur gancang. Teu gampang ngaruksak kantong alatan gaya kaleuleuwihan.

● Kompak tur merenah, merenah tur praktis

Gulungan kantong piaraan biodegradable ngan ukur 25g, 15 / roll, tiasa dilebetkeun kana saku, nyandak nalika anjeun angkat, gampang nyusut, merenah sareng gancang.

PLA+PBAT
buzhou

Kabéh résin compostable degradasi aci jagong biologis, nyaeta ku PBAT aci jagong ku panalungtikan téhnologis tinggi urang jeung ngembangkeun granulation dirobah, deui bisa dipaké dina pilem ditiup, sarta suntik molding. jenis ieu pilem keur tembus béas bodas. Leuwih lemes, tapi karasaeun leuwih beueus, kawas sutra. Sanggeus ngagunakeun dikubur dina taneuh atawa di lingkungan jeung kompos mikroba 3 bulan kabéh didegradasi jadi karbon dioksida jeung cai, jadi pupuk organik, balik ka alam.

Sanggeus ngagunakeun dikubur dina taneuh atawa di lingkungan jeung kompos mikroba 3 bulan 100% kabeh didegradasi jadi karbon dioksida jeung cai, jadi pupuk organik, balik ka alam. kantong degradasi Ieu ngan dina kaayaan mikroorganisme sarta degradasi beueus, kayaning kaayaan sealing di gudang bisa nahan nepi ka 12 bulan.

mahsake (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami