Telepon Kami Dinten!

Kantong datar Biodegradable Customizable

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

barang: PLA + PBAT tiasa disegel panas saku datar degradable pinuh biocompost bungkusan plastik degradable kantong saku datar
Ukuran / Ketebalan: Ukuran: Ukuran Disesuaikeun
Kandel: Disesuaikeun
Custom dumasar kana sarat Anjeun.
Warna percetakan: Disaluyukeun nepi ka 12 warna
Fitur: Lemes mun kabaran, kateguhan alus, résistansi bearing, degradable
Bahan: PLA + PBAT + Aci
Aplikasi: Cocog jeung handphone, komputer tablet produk éléktronik, karajinan, Toys, kantong kado, tas perhiasan, bungkusan digital, kantong bungkusan produk
Kontrol kualitas: Equipment Canggih jeung Tim QC ngalaman bakal pariksa bahan, produk semi-réngsé jeung rengse mastikeun dina unggal hambalan saméméh pengiriman barang.
Sertipikat: ISO9001: 2008, SGS, ROHS, Jangkauan, jsb
MOQ: 10000PCS
Sampel: 1. Free & nice sampel stock ditawarkeun
  2. sampel custom 7-12 poé gawé (Kirim ku Express)
  3. ngabalikeun duit Bagian / fee sampel Full sanggeus deposit narima
202004071222412619

1. bahan panyalindungan Lingkungan non-toksik euweuh bau  

bahan PLA + PBAT pinuh degradable, biodegradable, euweuh bahan baku kimiawi, euweuh polusi lingkungan, euweuh polusi kana ékologi alam.

2. kateguhan alus, kapasitas bearing kuat

Bahan padet, kateguhan tibatan kantong bungkusan biasa ningkat ku 50%, henteu gampang ruksak

3. Teguh jeung awét, bahan kualitas luhur

Pamilihan bahan padet, struktur molekul stabil sareng awét, henteu gampang pegat, tiasa didaur ulang.

4. Karajinan péso datar, penampilan geulis

sealing rapih, ujung lemes, téhnologi motong hayang pisan, workmanship exquisite, penampilan trimming rapih pikeun ngaronjatkeun durability.

5. Translucent visual, kualitas dipercaya

Anjeun tiasa ningali pakét di glance a, observasi merenah, atmosfir fashion leuwih nonjol.

u=4104195083,1976536111&fm=26&gp=0

pituduh haneut:

Kabéh résin compostable degradasi aci jagong biologis, nyaeta ku PBAT aci jagong ku panalungtikan téhnologis tinggi urang jeung ngembangkeun granulation dirobah, deui bisa dipaké dina pilem ditiup, sarta suntik molding. jenis ieu pilem keur tembus béas bodas. Leuwih lemes, tapi karasaeun leuwih beueus, kawas sutra. Sanggeus ngagunakeun dikubur dina taneuh atawa di lingkungan jeung kompos mikroba 3 bulan kabéh didegradasi jadi karbon dioksida jeung cai, jadi pupuk organik, balik ka alam.

Sanggeus ngagunakeun dikubur dina taneuh atawa di lingkungan jeung kompos mikroba 3 bulan 100% kabeh didegradasi jadi karbon dioksida jeung cai, jadi pupuk organik, balik ka alam. kantong degradasi Ieu ngan dina kaayaan mikroorganisme sarta degradasi beueus, kayaning kaayaan sealing di gudang bisa nahan nepi ka 12 bulan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami