Telepon Kami Dinten!

Kantong napel diri bebas polusi biodegradable

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

barang:

Pabrik diobral langsung PLA + PBAT kantong bungkusan pésta panyalindungan lingkungan kantong timer napel

Ukuran / Ketebalan: Ukuran: Ukuran Disesuaikeun
Kandel: Disesuaikeun
Custom dumasar kana sarat Anjeun.
Warna percetakan: Disaluyukeun nepi ka 12 warna
Fitur: Lemes mun kabaran, kateguhan alus, résistansi bearing, degradable
Bahan: PLA + PBAT + Aci
Aplikasi: Cocog jeung handphone, komputer tablet produk éléktronik, karajinan, Toys, kantong kado, tas perhiasan, bungkusan digital, kantong bungkusan produk
Kontrol kualitas: Equipment Canggih jeung Tim QC ngalaman bakal pariksa bahan, produk semi-réngsé jeung rengse mastikeun dina unggal hambalan saméméh pengiriman barang.
Sertipikat: ISO9001: 2008, SGS, ROHS, Jangkauan, jsb
MOQ: 10000PCS
Sampel: 1. Free & nice sampel stock ditawarkeun
  2. sampel custom 7-12 poé gawé (Kirim ku Express)
  3. ngabalikeun duit Bagian / fee sampel Full sanggeus deposit narima
202004071222412619

1. bahan panyalindungan Lingkungan non-toksik euweuh bau  

bahan PLA + PBAT pinuh degradable, biodegradable, euweuh bahan baku kimiawi, euweuh polusi lingkungan, euweuh polusi kana ékologi alam.

2. tinta panyalindungan Lingkungan, percetakan jelas

Percetakan tinta perlindungan lingkungan, bau alam henteu pedih, nganggo langkung terjamin sareng aman, rupa-rupa warna tiasa disaluyukeun

3. Teguh jeung awét, bahan kualitas luhur

Pamilihan bahan padet, struktur molekul stabil sareng awét, henteu gampang pegat, tiasa didaur ulang.

4. Karajinan péso datar, penampilan geulis

sealing rapih, ujung lemes, téhnologi motong hayang pisan, workmanship exquisite, penampilan trimming rapih pikeun ngaronjatkeun durability.

5. Translucent visual, kualitas dipercaya

Anjeun tiasa ningali pakét di glance a, observasi merenah, atmosfir fashion leuwih nonjol.

6. Self napel panyalindungan alus

Stickup langkung teguh, henteu gampang ruksak, henteu gampang bocor. Bisa éféktif ngajaga produk di jero kantong.

pituduh haneut:

99,9% biodegradable, aci jagong degradasi résin compostable, bakal jeung biodegradable poli (asam laktat) (PLA) biologis bahan dasar granulation kombinasi, deui niup dijieun béas tembus mémbran bodas. Elastis, lemes sareng tactility lemes, percetakan. Bisa dipaké pikeun nyieun tas, kantong seleting, kantong, nu datar sakumaha kantong timer napel, jeung saterusna. Sanggeus ngagunakeun dikubur dina taneuh atawa kompos di lingkungan mikroba 3-6 bulan kabéh didegradasi jadi karbon dioksida jeung cai, jeung jadi pupuk organik, balik ka alam. Bahan ieu ngan ku bantuan mikroba jeung kaayaan beueus bakal ngadegradasi. Pikeun ngahindarkeun blasting bask di panonpoé, moistureproof, ulah hawa tinggi pikeun lila, bungkusan karton, sealing bisa nahan 12 nepi ka 18 bulan. 

stabilitas termal poli (asam laktat) (PLA), suhu processing 170-2300 - c, résistansi pangleyur alus tur bisa dipaké dina rupa-rupa cara pikeun ngolah, kayaning Tonjolan, spinning, biaxial manjang, suntik niup molding. Dijieunna tina produk asam polylactic salian biodegradable, biocompatibility, gloss, transparansi, sarta ngarasa résistansi panas alus, tapi ogé mibanda résistansi baktéri tangtu, retardant seuneu jeung résistansi ultraviolét, ku kituna cukup lega USES, bisa dipaké salaku bahan bungkusan, kayaning serat sarta lawon nonwoven, Dina hadir utamana dipaké pikeun pakean, baju jero, jas), industri (konstruksi, tatanén, kehutanan, kertas) jeung kasehatan jeung widang lianna. 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami