Telepon Kami Dinten!

Biodegradable

  • Full biodegradable environmental protection bag

    Kantong panyalindungan lingkungan biodegradable pinuh

    100% sakabeh kompos aci jagong

    résin degradable

    PLA + PBAT bahan panyalindungan lingkungan, bisa langsung degradasi composted, panyalindungan lingkungan jeung euweuh polusi.

  • Customizable Biodegradable flat bag

    Kantong datar Biodegradable Customizable

    Item: PLA + PBAT tiasa panas disegel saku datar degradable pinuh biocompost degradable bungkusan plastik kantong saku datar Ukuran / Kandel: Ukuran: Ukuran custom Kandel: Customized Adat dumasar kana sarat Anjeun. Warna percetakan: Disesuaikeun nepi ka 12 kelir Fitur: Lemes mun kabaran, kateguhan alus, résistansi bearing, degradable Bahan: PLA + PBAT + Aci Aplikasi: Cocog jeung handphone, komputer tablet produk éléktronik, karajinan, Toys, kantong kado, tas perhiasan. , digital p...
  • Biodegradable pollution-free self-adhesive bag

    Kantong napel diri bebas polusi biodegradable

    Barang: Pabrik diobral langsung PLA + PBAT kantong bungkusan pésta perlindungan lingkungan kantong timer napel Ukuran / Kandel: Ukuran: Ukuran Disesuaikeun Kandel: Disesuaikeun Adat dumasar kana sarat anjeun. Warna percetakan: Disesuaikeun nepi ka 12 kelir Fitur: Lemes mun kabaran, kateguhan alus, résistansi bearing, degradable Bahan: PLA + PBAT + Aci Aplikasi: Cocog jeung handphone, komputer tablet produk éléktronik, karajinan, Toys, kantong kado, tas perhiasan. , bungkusan digital, produk ...