Telepon Kami Dinten!

Ngadopsi bahan PE anyar Die Cut Bag

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

1. Ngadopsi bahan pe anyar, nu boga kateguhan alus sarta adaptability kuat. Taya bau pungent, aman tur dipercaya.

2. Paké canggih sealing ujung na punching téhnologi, panas sealing design prosés, gaya seragam, kinerja bearing téh alus, teu gampang ruksak.

3. Hiji tim percetakan ngalaman pikeun mastikeun kualitas percetakan, rinci desain jelas katempo

Aplikasi:

Bisa dipaké dina asesoris leutik, asesoris handphone, topeng, kosmétik, baju jero, kaos kaki, kaos oblong, baju, tas, kotak sapatu, bungkusan panutup quilt, merenah tur fashionable.

Die Cut Bag (1)
Die Cut Bag (2)

Inpo pabrik.

Kami produsén kantong plastik, sarta sheeting. Produk utama urang téh pe / LDPE Kantong Plastik / roll / pilem, kantong kaos oblong, Kantong balanja Supermarket, Kantong sampah, kantong vakum, kantong neundeun transparan teh, gula, kadaharan jsb ... Kalolobaan ukuran baku sarta custom disadiakeun gancang. tur éfisién, kalawan waktu kalungguhan pondok ngan 5 poé.

Urang bisa minuhan sagala custom merlukeun tina Ukuran jeung panjang, rubak jeung thinness; warna; bahan; kuantitas, packing...

FAQ

Q: Bahan naon anjeun tiasa nawiskeun pikeun kantong?

A: Urang tiasa nawiskeun rupa-rupa bahan kaasup, HDPE, LDPE, LLDPE, MDPE, CPE, PP, PLA, jeung sajabana

Q: Naon kuantitas minimum kantong?

A: MOQ kami tina kantong dicitak logo ngaropéa nyaéta 50,000pcs.

Q: Dupi abdi gaduh sampel saméméh urutan?

A: Aya dua rupa sampel urang bisa nyadiakeun.

Salah sahijina nyaéta kantong anu kami damel pikeun rujukan anjeun (ukuran tiasa rada béda ti sasuai anjeun). Anu sanésna nyaéta ngadamel kantong numutkeun sarat anjeun.

Q: Sapertos kantong percetakan, anjeun tiasa nyayogikeun bukti percetakan pikeun kantong kami pikeun rujukan?

A: Tangtosna, saatos nampi desain karya seni anjeun, kami tiasa nawiskeun anjeun bukti percetakan pikeun mastikeun sateuacan produksi.

Q: Kumaha tas kuring dikirimkeun?

A: Ku express (DHL, UPS, FedEx), ku laut atawa ku hawa.

Q: Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun pembayaran?

A: Duanana T / T sareng L / C tiasa dianggo pikeun urang

Q: What is the time frame dicokot pikeun kantong custom dicitak?

A: Pikeun kantong polos custom, éta bakal nyandak 15 poé. Pikeun kantong dicitak custom, waktos kalungguhan urang bakal 25 ~ 30 poé. Tapi lamun urgent, urang bisa buru.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk