Telepon Kami Dinten!

Die cut kantong

  • Adopt new PE material Die Cut Bag

    Ngadopsi bahan PE anyar Die Cut Bag

    1. Ngadopsi bahan pe anyar, nu boga kateguhan alus sarta adaptability kuat. Taya bau pungent, aman tur dipercaya. 2. Paké canggih sealing ujung na punching téhnologi, panas sealing design prosés, gaya seragam, kinerja bearing téh alus, teu gampang ruksak. 3. Hiji tim percetakan ngalaman pikeun mastikeun kualitas percetakan, rinci desain jelas katempo Aplikasi : Bisa dipaké dina asesoris leutik, asesoris handphone, topeng, kosmétik, baju jero, kaos kaki, kaos oblong, baju, tas, sapatu ...