Telepon Kami Dinten!

Customizable LDPE Biohazard Kantong Disposable

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Kantong runtah médis

Barang Konéng LDPE Biohazard Kantong Disposable
Wangun Kantong Kantong disegel handap
Bahan LDPE
Kandel 0,075mm (75um)
Gemblengna Ukuran (mm) 120L, atanapi ngaropéa
Nyitak Percetakan Gravure, Disesuaikeun
Pamakéan Biohazard, Rumah Sakit, Kaséhatan
Fitur & Kaunggulan      1. Panas-segel, mastikeun sealability nu. Lem pita sadia lamun diperlukeun
2. Disposable
3. Tusukan / lalawanan cimata
4. pringting polychrome akurat, brings kinerja gambar sampurna
5. kualitas High kalawan harga kalapa jeung layanan pangalusna
6. Bahan kelas munggaran tur inks, mastikeun kasalametan produk Anjeun
pangmayaran T/T, L/C
Balanja 15-20 poé sanggeus narima 30% deposit sateuacanna

Aplikasi:

1. Vergin LDPE HDPE PP bahan, nu diimpor ti Arab. Ngajamin kualitas pf tas

2. Kalayan logo biohazard, kantong tiasa beureum atanapi konéng

3 kalawan leuwih ti 20 taun experiece assure kualitas pikeun anjeun

4 pikeun sampah rumah sakit atanapi Lab atanapi klinik

medical was1te bag (5)

Kauntungannana:

Kalayan produsén langsung bungkusan komprehensif kalayan pangalaman langkung ti 20 taun

Jalur produksi kami minuhan lingkungan internasional sareng HAM, minuhan ISO, Rohs Reach jsb Standar internasional

Bahan kami minuhan standar CE / 62/94

Sadaya ieu bakal ngajamin pesenan anjeun tina sumber bahan pikeun produksi masal, kami ngajamin bakal ngurus pesenan anjeun kalayan sampurna

PILIHAN HEULA KLINIK-KLINIK KESELAMATAN. Kantong runtah kaamanan anu kuat sareng peringatan biohazard mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun setélan médis. Rumah sakit, panti jompo, laboratorium, kamar darurat sareng hospices sadayana ngahontal liners anu diandelkeun!

BEUREUM KUAT / WARNA KONENG NANGTANGKEUN KAAMANAN. Warna beureum/konéng jero tina kantong kami ngamungkinkeun sadayana di rumah sakit anjeun terang yén kantong ieu ngandung limbah anu ngabahayakeun. Tetep fasilitas anjeun nepi ka kode, sarta tetep staf anjeun aman tur sadar, kalawan kantong beureum stand-out kami.

TAS EXTRA STRETCHY nahan kuat di klinik sibuk Anjeun. Kantong sampah beureum/konéng kami kandel 12 mikron, sareng super elastis pikeun nampung 10 dugi ka 42 galon sampah. Éta cukup awét pikeun tahan, bahkan di kantor médis sibuk anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk