Telepon Kami Dinten!

Kantong runtah médis

  • Customizable LDPE Biohazard Disposable Bag

    Customizable LDPE Biohazard Kantong Disposable

    Item Konéng LDPE Biohazard Disposable Kantong Kantong Wangun Bottom disegel kantong Bahan LDPE Kandel 0.075mm (75um) Gemblengna Ukuran (mm) 120L, atawa ngaropéa Printing percetakan Gravure, ngaropéa Dianggo Biohazard, Rumah Sakit, Fitur Podomoro & Kauntungannana 1. Panas-segel, mastikeun nu sealability. Lem pita sadia lamun diperlukeun 2. Disposable 3. Tusukan / cimata résistansi 4. Akurat polychrome pringting, brings kinerja gambar sampurna 5. kualitas luhur kalawan harga kalapa ...