Telepon Kami Dinten!

Warta

  • Difference between plastic clothing handbag and paper clothing handbag

    Bédana antara kantong pakean plastik sareng kantong pakean kertas

    Dina abad ka-21, aya sagala jinis kantong bungkusan di pasar. Henteu masalah industri mana anu teu tiasa dipisahkeun tina bungkusan. Contona: industri pakean, industri éléktronika, industri hardware, supermarket, komo hirup basajan imah perlu bungkusan. Kumaha nyimpen...
    Maca deui
  • Difference between PPE and PE zipper bag

    Beda antara PPE sareng kantong seleting PE

    Kadang sababaraha palanggan naros ka kuring naon bédana antara kantong seleting PPE sareng kantong seleting PE? Lajeng produsén kantong ranté zhitula Xiaobian bakal nganalisis bédana antara dua pikeun anjeun! Anu mimiti, hayu urang ngobrol ngeunaan sifat sareng panggunaan kantong seleting anu relevan. ...
    Maca deui
  • Relevant departments prohibit the use of disposable plastics

    Departemén relevan nyaram pamakéan plastik disposable

    Komisi Pangwangunan sareng Reformasi Nasional, Kamentrian Ékologi sareng Lingkungan sareng tujuh kementrian sanésna babarengan ngenalkeun dokumén pituduh, anu nyatakeun yén kantong plastik anu teu tiasa terurai bakal dilarang di mayoritas kota ti 1 Januari 2021. Larangan pikeun plastik tunggal. Sadaya supermarket ...
    Maca deui