Telepon Kami Dinten!

Kantong wicket OPP anu tiasa disaluyukeun

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

barang: Sesuaikeun OPP kantong wicket pikeun bungkusan pakean
Ukuran / Ketebalan: Ukuran: Disesuaikeun
Kandel: Disesuaikeun
Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun
Warna percetakan: Nepi ka 12 warna
Fitur: Cimata-bukti / Cai-bukti / Printing Sampurna
Bahan:  Bahan OPP, jsb.
Aplikasi: Mailing, Pengiriman barang, Express, Busana, E-commerce, jsb.
Kontrol kualitas: Peralatan Canggih sareng Tim QC anu ngalaman bakal pariksa bahan, produk semi-réngsé sareng réngsé sacara ketat dina unggal léngkah sateuacana.
Balanja
Sertipikat: ISO9001: 2008, SGS, ROHS, Jangkauan, jsb
MOQ 10000PCS
Sampel: 1. Free & nice sampel stock ditawarkeun
2. sampel custom 7-12 poé gawé (Kirim ku Express)
3. ngabalikeun duit Bagian / fee sampel Full sanggeus deposit narima

1. Dipilih bahan baku OPP kualitas luhur, kalawan Uap-buktina, lebu-buktina, ciri transparansi tinggi. Recyclable, incineration teu ngahasilkeun gas, disegel seger, éféktif nyegah oksidasi jeung Uap, kualitas stabil, kateguhan alus, adaptability kuat

2. Ngadopsi mesin percetakan komputer canggih, pangaruh percetakan pola anu alus, hirarki nu béda. bahan thickened rupa, tékstur alus, transparansi tinggi, jelas bisa ningali barang dina kantong, gampang pikeun manggihan, kualitas leuwih dipercaya.

20210910105340

3. Nyieun piring kalawan kelir caang, pola rupa, awét, percetakan nepi ka 12 kelir. Upami anjeun peryogi ukuran khusus, nyitak grafis LOGO, punten wartosan jasa palanggan anu diperyogikeun pikeun desain khusus, bahan, ketebalan, ukuran, kuantitas. Pikeun konsumén percetakan punten nyadiakeun pola print (format pikeun PS / PDF / AI / file sumber design CDR atawa gambar vektor) jeung warna, bakal tunduk kana jumlah warna Pantone umum.

4. téhnologi péso kembang unik, rapih tur geulis tepi, teu gampang bitu ujung. Desain perforated, merenah nongkrong, éféktif bisa ngahemat spasi

5. Ngadopsi desain curhat hawa, desain pribadi, éféktif bisa nyegah kantong ti megatkeun alatan hawa ngasupkeun nalika loading item

Kauntungannana:

Produk cocog pikeun industri pakean, industri kabutuhan sapopoé, industri kosmétik, industri kaulinan, industri bungkusan kado, industri produk hardware, mall balanja sareng supermarkét, industri éléktronik, industri perhiasan, tatanén sareng sadaya lapisan bungkusan produk kahirupan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami