Telepon Kami Dinten!

Tas ziplock PE

  • Customizable PE self sealing bags for various industries

    Customizable PE kantong sealing diri pikeun sagala rupa industri

    Barang: kantong seleting PE kantong plastik transparan Underwear sock gudang seleting kantong seleting daur ulang Ukuran / Kandel: Ukuran: Ukuran custom Ketebalan: Customized Custom dumasar kana sarat Anjeun. Warna Percetakan: Disesuaikeun nepi ka 12 warna Fitur: Kuat napel / Tear-bukti / Cai-bukti / Bahan Percetakan Sampurna: GRS / HDPE / LDPE / OPP / CPE OPP Bahan, jsb Aplikasi: Industri Garment, industri kabutuhan sapopoé, industri kosmetik , industri kaulinan, industri bungkusan kado, produk hardware di ...