Telepon Kami Dinten!

Produk

  • Customizable CPE wicket bag

    Kantong wicket CPE anu tiasa disaluyukeun

    Barang: Kantong wicket frosted CPE anu jelas sareng logo kualitas luhur Ukuran / Kandel: Percetakan Disesuaikeun Warna: Nepi ka 12 warna Fitur: Tear-proof / Water-proof / Bahan Percetakan Sampurna: Bahan CPE Aplikasi: Surat, Pengiriman, Express, Baju, E -commerce, jsb Quality Control: Equipment Advanced sarta Tim QC ngalaman bakal pariksa bahan, produk semi-rengse jeung rengse mastikeun dina unggal hambalan saméméh Sértipikat pengiriman barang: ISO9001: 2008, SGS, ROHS, jangkauan, jsb MOQ: 10000PCS ...
  • Customizable OPP wicket bag

    Kantong wicket OPP anu tiasa disaluyukeun

    Barang: Sesuaikeun kantong wicket OPP pikeun bungkusan pakean Ukuran / Kandel: Ukuran: Disesuaikeun Kandel: Disesuaikeun Bisa disaluyukeun sasuai ka kabutuhan anjeun Warna Percetakan: Nepi ka 12 warna Fitur: Tear-proof / Water-proof / Bahan Percetakan Sampurna: Bahan OPP, jsb Aplikasi: Mailing, Pengiriman barang, Express, Busana, E-commerce, jsb Quality Control: Equipment Advanced jeung Tim QC ngalaman bakal pariksa bahan, produk semi-rengse jeung rengse mastikeun dina unggal hambalan saméméh sh ...
  • Professional custom recyclable CPE frosted self-adhesive bags

    Profesional custom recyclable CPE frosted kantong timer napel

    Item: Profesional custom recyclable CPE frosted timer napel tas Ukuran / Kandel: Ukuran: Disesuaikeun Kandel: Disesuaikeun Bisa ngaropéa nurutkeun sarat Anjeun Percetakan Warna: Nepi ka 12 kelir Fitur: Strong napel / Tear-bukti / Cai-bukti / Percetakan Sampurna Bahan: GRS / HDPE / LDPE / OPP / CPE OPP Bahan, jsb Aplikasi: Mailing, Pengiriman barang, Express, Busana, E-commerce, jsb Quality Control: Equipment Advanced sarta Tim QC ngalaman bakal pariksa bahan, semi-réngsé .. .
  • Recyclable high transparent OPP self-adhesive bag 

    Recyclable tinggi transparan OPP kantong timer napel 

    Item: Recyclable tinggi transparan OPP kantong timer napel Ukuran / Kandel: Ukuran: Disesuaikeun Kandel: Disesuaikeun Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun Percetakan Warna: Nepi ka 12 kelir Fitur: Strong napel / Cimata-bukti / Cai-bukti / Bahan Percetakan Sampurna : GRS / HDPE / LDPE / OPP / CPE OPP Bahan, jsb Aplikasi: Mailing, Pengiriman barang, Express, Busana, E-commerce, jsb Quality Control: Equipment Canggih tur ngalaman Tim QC bakal pariksa bahan, semi-réngsé jeung rengse. ..
  • Customizable PE self sealing bags for various industries

    Customizable PE kantong sealing diri pikeun sagala rupa industri

    Barang: kantong seleting PE kantong plastik transparan Underwear sock gudang seleting kantong seleting daur ulang Ukuran / Kandel: Ukuran: Ukuran custom Ketebalan: Customized Custom dumasar kana sarat Anjeun. Warna Percetakan: Disesuaikeun nepi ka 12 warna Fitur: Kuat napel / Tear-bukti / Cai-bukti / Bahan Percetakan Sampurna: GRS / HDPE / LDPE / OPP / CPE OPP Bahan, jsb Aplikasi: Industri Garment, industri kabutuhan sapopoé, industri kosmetik , industri kaulinan, industri bungkusan kado, produk hardware di ...
  • Customizable LDPE Biohazard Disposable Bag

    Customizable LDPE Biohazard Kantong Disposable

    Item Konéng LDPE Biohazard Disposable Kantong Kantong Wangun Bottom disegel kantong Bahan LDPE Kandel 0.075mm (75um) Gemblengna Ukuran (mm) 120L, atawa ngaropéa Printing percetakan Gravure, ngaropéa Dianggo Biohazard, Rumah Sakit, Fitur Podomoro & Kauntungannana 1. Panas-segel, mastikeun nu sealability. Lem pita sadia lamun diperlukeun 2. Disposable 3. Tusukan / cimata résistansi 4. Akurat polychrome pringting, brings kinerja gambar sampurna 5. kualitas luhur kalawan harga kalapa ...
  • Adopt new PE material Die Cut Bag

    Ngadopsi bahan PE anyar Die Cut Bag

    1. Ngadopsi bahan pe anyar, nu boga kateguhan alus sarta adaptability kuat. Taya bau pungent, aman tur dipercaya. 2. Paké canggih sealing ujung na punching téhnologi, panas sealing design prosés, gaya seragam, kinerja bearing téh alus, teu gampang ruksak. 3. Hiji tim percetakan ngalaman pikeun mastikeun kualitas percetakan, rinci desain jelas katempo Aplikasi : Bisa dipaké dina asesoris leutik, asesoris handphone, topeng, kosmétik, baju jero, kaos kaki, kaos oblong, baju, tas, sapatu ...
  • Full biodegradable environmental protection bag

    Kantong panyalindungan lingkungan biodegradable pinuh

    100% sakabeh kompos aci jagong

    résin degradable

    PLA + PBAT bahan panyalindungan lingkungan, bisa langsung degradasi composted, panyalindungan lingkungan jeung euweuh polusi.

  • Customizable Biodegradable flat bag

    Kantong datar Biodegradable Customizable

    Item: PLA + PBAT tiasa panas disegel saku datar degradable pinuh biocompost degradable bungkusan plastik kantong saku datar Ukuran / Kandel: Ukuran: Ukuran custom Kandel: Customized Adat dumasar kana sarat Anjeun. Warna percetakan: Disesuaikeun nepi ka 12 kelir Fitur: Lemes mun kabaran, kateguhan alus, résistansi bearing, degradable Bahan: PLA + PBAT + Aci Aplikasi: Cocog jeung handphone, komputer tablet produk éléktronik, karajinan, Toys, kantong kado, tas perhiasan. , digital p...
  • Biodegradable pollution-free self-adhesive bag

    Kantong napel diri bebas polusi biodegradable

    Barang: Pabrik diobral langsung PLA + PBAT kantong bungkusan pésta perlindungan lingkungan kantong timer napel Ukuran / Kandel: Ukuran: Ukuran Disesuaikeun Kandel: Disesuaikeun Adat dumasar kana sarat anjeun. Warna percetakan: Disesuaikeun nepi ka 12 kelir Fitur: Lemes mun kabaran, kateguhan alus, résistansi bearing, degradable Bahan: PLA + PBAT + Aci Aplikasi: Cocog jeung handphone, komputer tablet produk éléktronik, karajinan, Toys, kantong kado, tas perhiasan. , bungkusan digital, produk ...