Telepon Kami Dinten!

Profesional custom recyclable CPE frosted kantong timer napel

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

barang: Profesional custom recyclable CPE frosted kantong timer napel
Ukuran / Ketebalan: Ukuran: Disesuaikeun
Kandel: Disesuaikeun
Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun
Warna percetakan: Nepi ka 12 warna
Fitur: napel kuat / cimata-bukti / Cai-bukti / Percetakan Sampurna
Bahan: GRS / HDPE / LDPE / OPP / CPE Bahan OPP, jsb.
Aplikasi: Mailing, Pengiriman barang, Express, Busana, E-commerce, jsb.
Kontrol kualitas: Peralatan Canggih sareng Tim QC anu ngalaman bakal pariksa bahan, produk semi-réngsé sareng réngsé sacara ketat dina unggal léngkah sateuacana.
Balanja
Sertipikat: ISO9001: 2008, SGS, ROHS, Jangkauan, jsb
MOQ 10000PCS
Sampel 1. Free & nice sampel stock ditawarkeun
2. sampel custom 7-12 poé gawé (Kirim ku Express)
3. ngabalikeun duit Bagian / fee sampel Full sanggeus deposit narima

1. rentang panjang strip timer sealing: 1-2.5cm. Bisa minuhan sarat ngaropéa konsumén 'pikeun sagala rupa spésifikasi sarta kelir tas. LOGO percetakan ngaropéa, percetakan exquisite, presenting percetakan kualitas luhur, dampak visual kuat. Nilai kasalahan ukuranana sakitar 0.5cm, sareng nilai bédana kasalahan ketebalan 0.002mm;

2. CPE brand anyar bahan baku dahareun kelas, non-toksik sarta hambar, aman tur dipercaya. kualitas stabil, kateguhan alus, adaptability kuat. Ngagunakeun bahan anyar, héjo sarta polusi-gratis, bahan anu diimpor panyalindungan lingkungan bahan baku kualitas luhur, sarta sirah paeh Rotary niupan pilem, pikeun mastikeun ketebalan seragam;

photobank (3)

3. Ngagunakeun percetakan mesin percetakan plat tambaga, pola percetakan jeung detil jelas. Gloss produk luhur, tembus, detil produk bungkusan samar katingali, sacara efektif ngajagi produk, nyorot rasa tingkat luhur.

4. viskositas tinggi strip timer napel, euweuh degumming, euweuh residual lem, bungkusan leuwih efisien. Gampang nempelkeun, sealing kuat, teu gampang cimata, bisa éféktif waterproof, Uap-buktina leakproof, bisa dipaké deui, pikeun mastikeun umur jasa artikel.

5. High panungtungan sisi: Sealing sisi kualitas luhur, suhu luhur prosés flattening, nyegah leakage karuksakan, hirup layanan panjang. Éféktif nyegah asupna hawa

Kauntungannana:

Umumna dipaké dina bungkusan produk waterproof jeung Uap-bukti, bungkusan pelestarian dahareun, asesoris produk éléktronik jeung bungkusan produk lianna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami