Telepon Kami Dinten!

Kantong napel diri

  • Professional custom recyclable CPE frosted self-adhesive bags

    Profesional custom recyclable CPE frosted kantong timer napel

    Item: Profesional custom recyclable CPE frosted timer napel tas Ukuran / Kandel: Ukuran: Disesuaikeun Kandel: Disesuaikeun Bisa ngaropéa nurutkeun sarat Anjeun Percetakan Warna: Nepi ka 12 kelir Fitur: Strong napel / Tear-bukti / Cai-bukti / Percetakan Sampurna Bahan: GRS / HDPE / LDPE / OPP / CPE OPP Bahan, jsb Aplikasi: Mailing, Pengiriman barang, Express, Busana, E-commerce, jsb Quality Control: Equipment Advanced sarta Tim QC ngalaman bakal pariksa bahan, semi-réngsé .. .
  • Recyclable high transparent OPP self-adhesive bag 

    Recyclable tinggi transparan OPP kantong timer napel 

    Item: Recyclable tinggi transparan OPP kantong timer napel Ukuran / Kandel: Ukuran: Disesuaikeun Kandel: Disesuaikeun Bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun Percetakan Warna: Nepi ka 12 kelir Fitur: Strong napel / Cimata-bukti / Cai-bukti / Bahan Percetakan Sampurna : GRS / HDPE / LDPE / OPP / CPE OPP Bahan, jsb Aplikasi: Mailing, Pengiriman barang, Express, Busana, E-commerce, jsb Quality Control: Equipment Canggih tur ngalaman Tim QC bakal pariksa bahan, semi-réngsé jeung rengse. ..