Telepon Kami Dinten!

Kantong gawang

  • Customizable CPE wicket bag

    Kantong wicket CPE anu tiasa disaluyukeun

    Barang: Kantong wicket frosted CPE anu jelas sareng logo kualitas luhur Ukuran / Kandel: Percetakan Disesuaikeun Warna: Nepi ka 12 warna Fitur: Tear-proof / Water-proof / Bahan Percetakan Sampurna: Bahan CPE Aplikasi: Surat, Pengiriman, Express, Baju, E -commerce, jsb Quality Control: Equipment Advanced sarta Tim QC ngalaman bakal pariksa bahan, produk semi-rengse jeung rengse mastikeun dina unggal hambalan saméméh Sértipikat pengiriman barang: ISO9001: 2008, SGS, ROHS, jangkauan, jsb MOQ: 10000PCS ...
  • Customizable OPP wicket bag

    Kantong wicket OPP anu tiasa disaluyukeun

    Barang: Sesuaikeun kantong wicket OPP pikeun bungkusan pakean Ukuran / Kandel: Ukuran: Disesuaikeun Kandel: Disesuaikeun Bisa disaluyukeun sasuai ka kabutuhan anjeun Warna Percetakan: Nepi ka 12 warna Fitur: Tear-proof / Water-proof / Bahan Percetakan Sampurna: Bahan OPP, jsb Aplikasi: Mailing, Pengiriman barang, Express, Busana, E-commerce, jsb Quality Control: Equipment Advanced jeung Tim QC ngalaman bakal pariksa bahan, produk semi-rengse jeung rengse mastikeun dina unggal hambalan saméméh sh ...